Gratis “prøve-på-dag” West Coast Swing

NYHET : WCS:  les om vår instruktør her: Simen Åslund – Mer enn bare dans! (dancemania.no)

Vi  tilbyr en «specialdeal» til dere, Kurset starter opp 2. september, Dette er  en «gratis prøve på dag»! Så du kan få sett om dette er noe for deg. Ønsker du å være med videre, så kommer kursrekken til å vare helt frem til Jul. og hele kurs rekken for kr 1000,- pr pers. (12 ganger)

forhåndspåmelding da vi har begrenset antall personer vi kan ha i lokalet. Det er 13 fører og 13 følger plasser tilgjengelig! Så her er det førstemann til mølla. Dere som allerede har meldt dere på trenger ikke foreta dere noe.

påmelding her (nederst på siden): Terminliste høst 2021 – Mer enn bare dans! (dancemania.no)

 Vi må alle ta smittevern på alvor, alle utfører håndhygiene mellom bytte av partnere og det vil bli utført hyppig renhold av kontaktpunkter. Om en ikke er frisk må en ikke komme på kurs. Om du ikke føler deg frisk, eller har symptomer på covid-19 skal du ikke komme på kurs eller dansekvelder.

Vi gleder oss til en herlig kurs høst! 

Dancemania

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close